Orë me alarm në internet

Ne ndihmuam të zgjoheshim në kohë 3624969 herë. Më shpesh, orën e alarmit u plasua 07:00


DROP NË:
Ora aktuale: 00:00:00
0
0
:
0
0
Mënyra e natës
Mënyra e ditës
ZGJIDHNI NJË MELODJE:
Për të dëgjuar
Ndalo
Ora elektronike me alarm
Ora elektronike me alarm
Ora elektronike me alarm
Heavy metal
Vigjilje ushtarake
Invasion Alien
Fillim
Alarmi është ndezur!
Stop
Rritja!
Stop
ose
fle edhe 10 minuta


KOHA KA PUT? SHARE THIS WITH FRIENDS!

Me ndihmën e shërbimit budilnik.online ju mund të vendosni një alarm me një alarm në kompjuterin tuaj, duke e lënë atë në modalitetin e fjetjes. Mjafton të vendosni alarmin online. Për ta bërë këtë, specifikoni kohën e saktë të alarmit, zgjidhni zërin e duhur të alarmit dhe shtypni "START".

Avantazhet e alarmit

  • Alert në sfond në shfletuesin e kompjuterit
  • Aftësia për të zgjedhur sinjalin e duhur alarmues
  • Vendosja e alarmit në një ndërfaqe të përshtatshme dhe intuitive

Karakteristikat e shërbimit

Një orë alarmi në internet në një kompjuter ose laptop është në modalitetin e fjetjes. Vetëm vendosni kohën e duhur, filloni të klikoni dhe, pa mbyllur skedën e shfletuesit, hiqni kompjuterin ndezur. Në kohën e caktuar, alarmi do të tingëllojë dhe do t'ju ofrohet dy butona - "Stop" dhe "Fle për dhjetë minuta".

Është e rëndësishme të mbani mend: ora e alarmit online do të funksionojë vetëm kur kompjuteri është i ndezur dhe nëse është i lidhur me rrjetin. Për fat të keq, kur kompjuteri është i fikur, alarmi nuk funksionon. Fatkeqësisht, në momentin që aftësitë teknike nuk na lejojnë të largojmë në mënyrë të largët fuqinë e kompjuterit tuaj. Njoftimi kryhet online në shfletuesin tuaj.

Sa kohë duhet të vendosni alarmin?

Praktika tregon se shumica e përdoruesve vendosin alarmin në orën 7 të mëngjesit. Është koha që është ideale për të zgjuar dhe zgjuar në kohë, duke mbetur disa orë më shumë para punës. Set alarm clock online për 7 orë duke përdorur shërbimin budilnik.online. Caktoni kohën, shtypni butonin dhe lëreni kompjuterin. Alarmi do të thirret pikërisht në orën 7:00 dhe patjetër do të keni kohë për të bërë gjithçka që keni planifikuar.

Në verë, shumë njerëz, sidomos ata që janë mësuar të zgjohen herët, e caktuan alarmin në orën 6 të mëngjesit. Për shkak të lindjes së diellit, trupi hyn në periudhën e zgjimit shumë më herët. Prandaj, nëse ndjeni forcën për t'u ngritur me diell - vendosni orën me zile në orën 6 të mëngjesit, duke filluar ditën tuaj disa orë më herët se të tjerat.

Si te zgjidhni nje tingull?

Çfarë shëndoshje ju zgjoheni është shumë e rëndësishme, pasi dalja nga gjumi duhet në mënyrë ideale të jetë graduale dhe e butë. Dikush preferon të zgjojë tinguj të qetë, dikush i pëlqen tingujt më të zhurmshëm ose shumë të fuqishëm të orarit të alarmit si sirenat, të cilat ndihmojnë për të nxitur menjëherë në çdo kohë të ditës ose të natës. Me ndihmën e shërbimit budilnik.online, mund të zgjidhni tingullin e duhur të alarmit nga disa opsione të paraqitura. Kemi zgjedhur tingujt më harmonikë, ndër të cilët secili përdorues do ta gjejë atë të përsosur për vete.

Deri më sot, funksioni i zgjedhjes së melodisë suaj të alarmit është në zhvillim e sipër. Në të ardhmen e afërt, mund të vendosni një alarm në internet në kompjuterin tuaj duke vendosur ndonjë udhë muzikore ose zë muzikor si një sinjal. Alarm clock online me një zgjedhje të këngëve - është shumë i përshtatshëm. Ju plotësisht kontrolloni procesin e zgjimit pa ndryshuar zakonet tuaja. Të gjithë ju duhet të zgjoheni në kohë është që të zgjidhni melodinë tuaj të preferuar, vendosni kohën dhe lini kompjuterin ose laptopin me një skedë të hapur në faqen e internetit budilnik.online.

Si tjetër ta përdor orën me zile?

Një orë me zile në internet mund të përdoret gjithashtu si një alarm dhe sistem kujtimi. Gjatë ditës së punës, disa gjëra të rëndësishme shpesh humbasin në kokë. Për të parandaluar që kjo të ndodhë, vetëm vendosni alarmin me një kujtesë të shëndoshë. Pra, definitivisht nuk do të harrosh për një ngjarje të rëndësishme gjatë ditës.

Një orë alarmi online në një kompjuter mund të përdoret gjithashtu gjatë studimit. Dihet se procesi i të mësuarit është më efektiv gjatë një ore akademike - 45 minuta. Rekomandohet veprimtaria intensive mendore të ndahet në faza kohore ekuivalente. Çdo herë, duke filluar një sesion trajnimi ose pune, vendosni një alarm për të rënë në 45-60 minuta. Pas çdo thirrje alarmi, prisni 5-15 minuta dhe pastaj vazhdoni në një sesion të ri. Kështu që ju mund të rrisni produktivitetin tuaj gjatë ditës.

Orari i alarmit online është një asistent multifunksional në shfletuesin tuaj.